Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 08:04

TAŞDEF 1.TAŞOVA YAĞLI GÜREŞLERİNE DAVET

Kısa adı TAŞDEF olan Taşova Dernekler federasyonu Hasan sevran Başkanlığında Taşova'da Büyük bir organızasyona imza atmaya hazırlanıyor. Proğram ile ilgili olarak Haber merkezimize bir açıklama yapan Genel Başkan Hasan Sevran Yöremize tanıtım ve ekonomide Canlılık devamında sayısız katkısı olacağını düşündüğümüz proğramımza Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz ''dedi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 02-08-2018 18:19   Güncelleme : 02-08-2018 18:19
TAŞDEF 1.TAŞOVA YAĞLI GÜREŞLERİNE DAVET

Taşova Dernekler Federasyonu düzenleyecekleri 1.Taşova Yağlı Güreşleri Türköz Gayrimenkul Arsa Ofisi (Abdullah Türköz) Sponsorluğunda Taşova Belediye Başkanlığının desteklkeriyle Tarihi Bir Günü Taşova'ya Taşova'lıya yaşatacak.

15.Ağustos Çarşamba günü Düzenlenecek Güreş Organizasyonu ile ilgili Bir bilgi veren Taşdef Genel Başkanı Hasan sevran '' Yönetim kurulu olarak Taşovamıza Canlılık ve Dinamizm kazandıracak düşünceler içinde olduk. Hem Ata Sporumuzu Taşova'mızda Yaşatmaya hemde Güreşler vesilesiyle İlçemizin Tanıtımı aynı zamanda Bu etkinlikler vesilesiyle İlçe Ekonomisinede katkı sağlayarak Gurbette yaşayan hemşerilerimizi Köylerimize doğduğumuz topraklara getirmek memleket özlemine bir nebze serinlik vereceğini düşündük.Düşüncelerimiz doğrultusunda emekler veriyoruz. Tüm Organizasyonumuzda Bizleri Destekleyen Hemşerimiz Sn Abdullah Türköz' sponsorlukları nedeniyle Teşekkür ederken Taşova İlçe Belediye Başkanımız Sn Bayram Öztürk ve Yine İlçe Kaymakamımız Sn Kudret Kurnaz'a İlçemizde organızesını yapacağımız tarihi proğramımıza destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Federasyonumuza üye Dernek başkanlarımız ve üyeleri ile Taşova İlçe Merkezimizde Tüm Köylerimizin muhtarlıklarımızın katılımı ile BÜYÜK BULUŞMAYI bu vesileyle gerçekleştireceğiz. GÜREŞLERİN akşamında İse BÜYÜK KONSER proğramımız olacak. Sanatcılarımız Sahne alacaklar.
Bu vesile ile Dernek Yönetim Kurulum adına AMASYALI HEMSERILERIMIZİ ORGANIZASYONUMUZA DAVET EDİYORUZ.''dedi.

TAŞDEF Genel Başkani Hasan Sevran

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert