Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 02:52

Özgür Mobilya Projelerle Büyüyor..

İlçemiz de Yolaçan mevkiin de, koltuk, kanepe, yatak, baza, mutfak ve modüler mobilya üretimin de faaliyet gösteren Özgür Mobilya Projelerle büyüyor.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 04-03-2015 16:07   Güncelleme : 04-03-2015 16:07
Özgür Mobilya Projelerle Büyüyor..

İlçemiz de Yolaçan mevkiin de, koltuk, kanepe, yatak, baza, mutfak ve modüler mobilya üretimin de faaliyet gösteren Özgür Mobilya Projelerle büyüyor.

        Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ( OKA),  TR83 Amasya, Çorum, Tokat ve Samsun bölgesin de 2014 yılın da " Kobilere Yönelik Yenilikçi Yaklaşımlar Mali Destek Programı " ile Kobilere çağrı da bulunmuştu. Bunun için Özgür Mobilya," Üretim ve Personel Verimliliğinin Artırılması ile Yeni İstihdam Verimliliğinin Artırılması " adı altında bir proje hazırlamıştı. OKA tarafından incelenen proje başarılı bulunup desteklenmeye hak kazanmıştı. Haziran 2014' de OKA ile sözleşme imzalayan Özgür Mobilya , proje kapsamın da tüm makinaların ve personellerin alımında bulundu.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Özgür Mobilya LTD. STİ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış, OKA' dan 2. kez proje yaparak fabrika makina parkurunu genişlettiklerini belirtti. Proje kapsamın da; 1 adet CNC Kumaş Kesim Makinası, 1 adet 5 ton kapasiteli Forklift ve 3 adet deri ve kumaş dikiş makinası alındığını söyleyen Ağış, makinaların alınması ile 4 kişi daha fazla istihdam ettiklerini ifade etti.

        04 Mart 2015 Çarşamba günü, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı  İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Hakan Eroğlu, İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Barış Şahin ve Uzman Dursun Demir Özgür Mobilya Üretim Tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdiler. OKA Projesi ile alınan makinaları yerinde inceleyerek Ali Rıza Ağış' tan bilgi aldılar. Ağış Alınan makinalar ile bölge istihdamına ve üretimine katkıda bulunulduğunu belirterek izleme ziyaretinde bulunan yetkililere ve OKA' ya teşekkür etti.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert